Sport

2017.06.30. 17:10

Izgalmas kupadöntő

A XV. Dunaújváros Kupa kispályás labdarúgótornát a Kemi-Ker Mirage együttese nyerte, miután a döntőben egy izgalmas, sokáig nagyon szoros összecsapáson kétgólos győzelmet aratott a Siker Ablak GSV együttese ellen. A bronzmeccsen viszont magabiztosan diadalmaskodott a Dunabiztos Micro gárdája.

Gróf András

3-4. helyért:

Dunabiztos Micro - Gyalog Galopp 8-0 (3-0)

Vezette: Futó János.

Dunabiztos Micro: Rigó L. - Molnár T., Sarok N., Schőn, Martin, Schrancz L. Csere: Balogh P., Bartók S., Hatvany A., Balogh B.

Gyalog Galopp: Papp N. - Bölcskei, Horváth Z., Petrás, Maróti, Papp A. Csere: Bíró L., Tótin, Bibel, Soós, Klein, Horváth R.

Góllövő: Molnár T. (2), Balogh P., Schőn (2), Schrancz L. (2), Hatvany A.

1-2. helyért:

Kemi-Ker Mirage - Siker Ablak GSV 5-3 (1-1)

Vezette: Nagy László.

Kemi-Ker Mirage: Németh G. - Broschek, Juhász J., Varga A., Azari Zs., Ivacs. Csere: Berkes, Szalai T., Mészáros A., Deli, Fodor Sz., Orosz I., Tapaszi Z.

Siker Ablak GSV: Juhász M. - Megyesi, Pap I., Bartha R., Sági R., Polacsek. Csere: Kántor T., Jánoki Z., Iványi, Ürmös Z., Károsi B., Kovács A., Bata J.

Góllövő: Mészáros A. (2), Orosz I., Ivacs, Juhász J., ill. Megyesi, Pap I., Polacsek.

A finálét követően a két csapatvezető így értékelt.

Juhász János (Kemi-Ker Mirage): - Gratulálok a csapatnak, hogy a bajnokság után ezt a kupát is sikerült megnyerni. A meccs elején sajnos több helyzetünk is kimaradt, így háromszor is nekünk kellett futnunk az eredmény után. A hajrában azonban sikerült fordítanunk, és végül győzelmet aratnunk. Jó ez a kupasorozat, amelyben több osztály csapatai is kipróbálhatják magukat. Az alacsonyabb osztályú együttesek számára igazi kihívást jelent.

Gászler Ferenc (Siker Ablak GSV): - Az idén is nagyszerű párharcokat láthattak a nézők a Dunaújváros Kupa keretében. Örömmel tölt el, hogy a csapatunk a döntőig menetelt, ahol a Kemi-Ker Mirage ellen egy igazán remek mérkőzést játszottunk. Kicsit szomorú vagyok, mert szerintem 3-2-es vezetésnél véglegesen el kellett volna dönteni az összecsapást, ám ezzel együtt gratulálunk a Mirage csapatának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!