Sport

2014.02.03. 15:10

Kialakult a DPASE játékoskerete

Dunaújváros - Kialakult a felkészülési időszakban eddig négy első osztályú ellenféllel is megmérkőző Dunaújváros PASE labdarúgócsapatának kerete, amellyel nekivágnak az Ness Hungary NB II tavaszi sorozatának.

Gróf András

Fotó: Ónodi Zoltán

Öt labdarúgó távozott az egyesülettől. A Videotontól kölcsönkapott Papp Mátét visszarendelte egyesülete. Sitku Illés az elmúlt hétvégén már dorogi színekben szerzett gólt a Vasas elleni felkészülési találkozón. Az már régebben eldőlt, hogy Köntös Dániel az NB III Nyugati csoportját vezető Csákvárban folytatja a pályafutását. Micskó Márkkal is megtörtént a szerződésbontás, ő a hírek szerint az UFC Szekszárd együtteséhez tart. Birtalan Botond az elmúlt napokban Tatabányán tréningezett, valószínű, hogy a bányászvárosba igazol.

Az érkezők közül már megírtuk Petneházi Márk és Urbin Péter szerződtetését. Előbbi a Mezőkövesd, míg utóbbi a Balmazújváros gárdájától érkezett. Mindketten gólerős labdarúgók, amit már be is bizonyítottak az előkészületi összecsapásokon. Petneházinak elsősorban a pontrúgásai, és távoli lövései veszélyesek, míg Urbin a kapu előterében rendkívül gólérzékeny. A távozó Papp Máté szerepkörét töltheti be Sárközi Norbert, aki a Videoton második csapatától érkezett az újvárosi klubhoz. Kapus poszton a REAC gárdájától érkező tizenkilenc éves Dániel Csabával erősített a DPASE. Nem csak a játékos keretben történt változás, de a szakmai stáb is bővült, hiszen Szabó András erőnléti edző is csatlakozott az együtteshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!