Sport

2013.03.25. 19:13

Kilenc góllal nyertek a dunaújvárosi vízilabdázók

Dunaújváros - Hétfőn este hazai pályán a Héraklész utánpótlás-válogatott ellen játszott bajnoki mérkőzést a DF-MM női vízilabdacsapata. A dunaújvárosi együttes kilenc góllal nyert a fiatalok ellen.

Gallai Péter

A főiskolás egylet utánpótlás-válogatott kerettagjai ezúttal a hazai gárdát erősítették, egyedül a DF-Mex Motors trénere, Mihók Attila ment át a másik oldalra, aki a Héraklész válogatott szakvezetői feladatait is ellátja a dunaújvárosi trénerkedés mellett. A meccs esélyese egyértelműen a dunaújvárosi alakulat volt.

DF-Mex Motors-Héraklész válogatott

19-10 (5-2, 3-2, 4-2, 7-4)

DF-MM: Kasó - Ziegler, Poszkoli 3, Polák 1, Menczinger 5, Gurisatti 2, Horváth B. 6. Csere: Wyckoff (kapus), Ács, Tóth, Sinka, Szilágyi 1, Hajor 1. Edző: Kis-Primász Ágnes, Uitz Csaba.

Héraklész válogatott: Doroszlai  -Lengyel 1, Kuna, Ritz, Leimeter 1, Farkas 2, Kele 1. Csere: Timár (kapus), Miklós 1, Miló 1, Dombrádi 2, Vályi, Zajácz 1. Edző: Mihók Attila.

Gól emberelőnyből: 135, illetve 73.

Gól ötméteresből: 33, illetve 21.

A mérkőzés első találatát Farkas révén a vendégek szerezték meg, de mint kiderült: ekkor vezetett először és utoljára az összecsapáson az utánpótlás-válogatott. A hazaiak egy 5-0-ás etappal gyorsan helyretették az erőviszonyokat, és a folytatásban sem okoztak meglepetést a jól küzdő fiatalok. A DF alakulata a csapatkapitány Menczinger és Horváth gólerős játékának köszönhetően simán zsebelte be a győzelmet.

A dunaújvárosiak legközelebb szombaton játszanak, akkor a Honvéd Polo csapatát fogadják 17 órakor a Fabó Éva Sportuszodában. Most is a dunaújvárosiak az esélyesek, hiszen harmadik helyezettként fogadják a hetediket

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!