Sport

2013.09.29. 10:30

Már a 3. helyen a DPASE!

Dunaújváros - A Ness Hungary NB II hetedik fordulójában szombaton hazai pályán nyert a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata, így a harmadik helyre ugrott a bajnoki tabellán.

Gróf András

Dunaújváros PASE - Gyirmót FC Győr 2-0 (0-0)

Dunaújváros Stadion, 1000 néző. Vezette: Berger József (Szvetnyik, Sebestyén).

Dunaújváros PASE: Milinte Villám, Beleuc, Burucz, Csehi Papp M., Lázár Zs. Thiago (Sóron a 88. p.), Szalai, Godslove (Perovic a 84. p.) Böőr (Urbán a 67. p.). Szakmai igazgató: Dobos Barna.

Gyirmót FC Győr: Deli Balogh Z., Graszl K., Kardos, Farkas M., Erős, Lázár P. Magasföldi, Fejes (Illés az 58. p.), Papp (Laki a 63. p.) Oross. Vezetőedző: Sisa Tibor.

Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott a rangadón. A szünet előtt azonban felpörögtek az események. Böőr remek labdát tálalt Godslove elé, aki azonban a kapust találta telibe. A lefújás előtt még egy közvetett szabadrúgás borzolta a kedélyeket a vendégek kapujánál. A fordulást követő második percben Oross került nagy helyzetbe, de labdája a kapufán csattant. Egy perccel később Thiago jobbról adott középre, és a remekül érkező Böőr a hálóba pörgetett (1-0). A lendületet kapó dunaújvárosiak négy perccel később megduplázták az előnyüket. Csehi Tamás tört előre a vendég védők között a bal oldalon és lőtt a hálóba (2-0). A hajrában a vendégek több szögletet is rúghattak, de ezek nem jelentettek veszélyt Milinte kapujára.

A dunaújvárosiak fegyelmezett, taktikus játékukkal teljesen megérdemelten szerezték meg a győzelmet a Gyirmót ellen, akiket ezzel a három ponttal sikerült megelőzni a táblázaton.

Dobos Barna: Teljesen megérdemelten szereztük meg a három bajnoki pontot, egy jó és szervezett csapatot múltunk felül. Jó felfogásban, harcosan játszottunk, amivel véleményem szerint sikerült kiszolgálni a közönségünket.

Sisa Tibor: Rendkívül motivált Dunaújváros ellen játszottunk, a mi csapatunkban viszont többen is gyengén teljesítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!