Sport

2013.03.28. 12:13

Meccs szombaton, műfüvespályán - A Szentlőrinc lesz a DPASE ellenfele

Dunaújváros - A Komló elleni hazai győzelemmel megerősítette második helyét a tabellán a Dunaújvárosi PASE labdarúgócsapata. Szombaton újabb Baranya megyei együttessel mérkőznek az újvárosiak.

Gróf András

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva csoportjának tizenhetedik fordulójában vasárnap Szentlőrincen rendezték volna az összecsapást, de havazás miatt módosult a program. A Szentlőrinc SE Dunaújváros PASE találkozót a PMFC-Matias műfüves pályáján rendezik meg, az eredetileg kiírt 15 órás időpontban. A szentlőrinciek jelenleg a hetedik helyen állnak a bajnoki tabellán, igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a riválisoknál. A tavaszi szezonban eddig csupán egy mérkőzést sikerült lejátszaniuk, akkor 3-2-re nyertek a Bonyhád otthonában. Ősszel Dunaújvárosban 2-0-ra nyertek a mieink, a gólokat Böőr és Godslove szerezte. Az újvárosiak szakmai igazgatója, Dobos Barna szerint szombaton nem vár könnyű mérkőzés a csapatára.

- Az ősszel is nehéz feladat volt a három pont begyűjtése, és erre készülünk most is. Az a tény, hogy műfüvön lesz a mérkőzés megnehezítette a heti felkészülésünket. Természetesen nyerni szeretnénk, és közelebb kerülni az éllovashoz. Véleményem szerintem ez egy csonka forduló lesz, hiszen a legtöbb pálya jelenleg hó alatt van. A keretből héten még hiányzott a beteg Tóth Tibor. Rajta kívül mindenki egészséges, de Villám Balázs biztos, hogy nem léphet pályára a Szentlőrinc ellen. A jobb oldali védőnk a Komló ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ki kell hagynia a találkozót. A Dráva csoport tizenhetedik fordulójának további szombati mérkőzései, amennyiben az időjárás megengedi: Bonyhád VLC Nagyatádi FC, Tolnai VFC Híd SC, Komlói Bányász SK UFC Szekszárd, Dombóvári FC PMFC-Matisa II, Balatonlelle SE Bölcskei SE. Vasárnapra a BFC Siófok II Nagybajomi AC összecsapás marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!