Sport

2015.06.17. 14:30

Nagykarácsony vállalná a másodosztályt

A tizenötödik helyen fejezte be a szezont a 2014/2015. évi Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Agárdi Termál csoportjában a nagykarácsonyi együttes, így az aktuális versenykiírás értelmében egy év után búcsúzni kénytelen ettől az osztálytól.

Gróf András

A nagykarácsonyi együttes huszonegy ponttal zárta az esztendőt. Hat győzelem, három döntetlen és huszonegy vereség szerepel a nevük mögött a bajnoki táblázaton. Harminckilenc gólt szereztek, ami a második legkevesebb a mezőnyben. Legeredményesebb játékosuk, a tíz találatot szerző Felföldi Zsolt lett. A kapott száztizenegy góllal viszont vezetik ezt a kétes értékű rangsort. Az együttes vezetőedzője, Mergl István azonban még nem mondott le teljesen arról, hogy jövőre is a másodosztályban szerepeljenek.

A Szabadegyháza elleni idegenbeli mérkőzésen Simon Zsolt (10) a szélen várja a labdát (Fotó: FMH-archív)

– Sajnos közel egy év kellett ahhoz, hogy hozzászokjuk ehhez az osztályhoz. Voltak kifejezetten jó mérkőzéseink, gondolok itt a Nagylók és Baracs elleni találkozókra. Ezekből kellene építkeznünk a jövőben. Sajnos négy meghatározó emberünket vesztettük el menet közben hosszantartó sérülések miatt. Látjuk a hibáinkat, amelyeket ki kell javítanunk. Július második hetében kezdjük a felkészülést. A másod-, és a harmadosztályra is leadjuk a nevezésünket a kiírásban szereplő határidőre. Amennyiben lehetőség lesz, elvállaljuk a magasabb osztályban való indulást. Amennyiben csak a harmadosztályban indulhatunk, akkor sem esünk kétségbe, hanem megpróbálunk azonnal visszakerülni. Nem távozik senki a csapatból, de mindenképpen szeretnénk igazolni, és az ifiből kiöregedett játékosokat is szeretnénk beépíteni a csapatba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!