Sport

2014.02.27. 12:00

Összetartó klubedzés a Hikarinál

A dunaújvárosi Makita-Hikari Dojo karate egyesület a közelmúltban a Lorántffy Zsuzsanna középiskola tornatermében tartotta az első féléves összetartó klubedzését.

Schneider László, a klub vezetője, edzője így foglalta össze az összetartó edzések jelentőségét: Ezeknek az eseményeknek az a jelentősége, hogy a különböző korosztályú csoportok együtt edzenek és az érdeklődő szülők, családtagok is együtt dolgozhatnak az egyesület karatékáival. Két edzés volt a programban, az elsőt én tartottam, míg a második edzést Juhász János és Németh Kitti mesterek vezették. Mindenki igyekezett, és a végén a sportolók vastapssal jutalmazták a szülőket. Érdekesség, hogy lassan egy hónapja az erre vállalkozó szülők, egyenlőre még kisebb létszámú csoportja alakult meg és rendszeres edzésmunkába fogtak. A klubban a munka folyik tovább, lassan kezdődnek a versenyek, de továbbra is a rendszeres gyakorlás az elsődleges cél.

Címkék#karate

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!