Sport

2013.05.21. 14:33

Sikeres vasváris diákok

Dunaújváros – A Vasvári Pál Általános Iskola atlétái a közelmúltban a megyei diákolimpián vettek részt. A dunaújvárosi gyerekek remekül szerepeltek.

Agárdy Csaba

A harmadik korcsoportos Endrész Klaudia (5.a) figyelemre méltó távolugrás eredményével, 515 centiméterrel aranyérmet, Nedesoczki Gréta (6.b) 488 centiméteres távolugrásáért bronzérmet kapott. Csenki Tamara (5.a) 451 centiméterrel hatodik helyezést ért el a nagyon erős mezőnyben.

Nagy Milán (6.a) magasugrásban 150 centimétert ugrott, ezzel a teljesítményével ezüstérmet szerzett.

A 60 méteres síkfutásban Endrész Klaudia a második, Nedesóczki Gréta a harmadik, míg Herczogh Bence a hatodik helyet szerezte meg.

A 4x100 méteres váltófutásban a 2. helyezett csapat tagjai: Csenki Tamara, Szellák Csenge, Nedesoczki Gréta, Endrész Klaudia.

A vasváris diákok atlétika sikereknek örülhetnek


A fiú csapat a negyedik helyen végzett Herczogh Bence, Kiss Patrik, Nagy Milán, Szabó Bence összeállításban.

A negyedik korcsoportos Tóth Gergely (7.b) távolugrásban 554 centiméteres eredményével aranyérmet szerzett.

Szögi Viktória (8.a) távolugrásban ezüstérmes lett, súlylökésben pedig a hatodik helyet szerezte meg.

A négytusa csapat a 2000-2001 születésűek között Endrész Klaudia (egyéni összetettben 3. hely), Csenki Tamara (egyéni összetettben 6. hely), Szellák Csenge, Nedesoczki Gréta, Tóth Viktória és Fodor Kitti révén ezüstérmes lett.

A fiú csapat bronzérmet szerzett, Herczog Bence,Szabó Bence, Nagy Milán, Kiss Patrik,Verbóczki Kolos, Csömör Dominik jóvoltából. Június harmadikán a Puskás Ferenc Stadionban rendezik az országos diákolimpiát, ahol Endrész Klaudia, Nedesoczki Gréta, Csenki Tamara, Szellák Csenge, Nagy Milán és Tóth Gergely indulhat.

Edzőjük: Pappné Házi Éva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!