Sport

2013.02.25. 18:36

Tehetséget igazolt a DPASE

Dunaújváros - Újabb fiatal tehetséggel gazdagodott a Dunaújváros PASE U15-ös együttese. A Dunaújvárosban élő Csala Dávid a Honvéd együttesétől tért vissza.

Gróf András

Dávid nagycsoportos óvodás volt, amikor elkezdte érdekelni a labdarúgás.  A Vasvári iskolában folytatta a focit, és egy évvel később  az idősebb gyerekekkel  készült. Hatodikos volt, amikor már a Honvéd színeiben játszott, most pedig visszatért Dunaújvárosba. A miértre  édesanyja, Csaláné Filipp Anita  adta meg a választ.

- Fontos volt számunkra, hogy Dávid olyan egyesülethez kerüljön, ahol szakmailag felkészült szakemberek foglalkoznak vele és tudatos a csapatépítés.  A városi foci erősödik, és újra fellendül az utánpótlás-nevelés és ezt a város önkormányzata is támogatja. Azért hiteles ez számomra, mert egykori labdarúgók, Dobos Barna, Sztanó Miklós, Bita László is itt tevékenykednek,  és ez garancia a minőségre, arra, hogy  itt komolyan gondolják a labdarúgást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!