Sport

2017.06.15. 18:00

Vb-szereplő a válogatott

POZSONY A debreceni kilencgólos győzelem után borítékolni lehetett, hogy a magyar női kézilabda-válogatott Pozsonyban a visszavágón kivívja a világbajnoki részvételt.

Dunaújvárosi Hírlap

A döntetlen is vb-szereplést jelentett.

Szlovákia - Magyarország 24-24 (10-11)

Magyarország: Bíró, Kiss É. kapusok - Bódi 2, Görbicz 8 (3), Hársfalvi 2, Kisfaludy 1, Klivinyi 3, Kovacsics 1, Lukács. Mayer 2, Pálos-Bognár. Schatzl 1, Sirián 2, Szekeres, Szöllősi-Zácsik, Tóth G.. Szövetségi kapitány: Kim Rasmussen.

Szekeres Klára (balról) nem kímélte a szlovák ellenfelét Fotó: MTI

Kiállítás: 10, illetve 10 perc.

Hétméteresek: 3/3 - 5/3.

A magyar szövetségi kapitány továbbra sem számíthatott a sérült dunaújvárosi Kovács Annára, de Szalai Babett is hiányzott a csapatból. Tehát ugyanazzal a kerettel utazott a magyar válogatott Pozsonyba, amelyik kiharcolta a kilencgólos győzelmet Debrecenben. Nem volt gólgazdag az első félidő, amelynek a végén egy góllal vezetett a magyar csapat.

Fordulás után folyamatossá vált egy darabig a magyar fölény, ám hiába dobott nyolc gólt Görbicz, a magyar válogatott hibáit kihasználták a szlovákok, és megközelítették a magyar válogatottat. Utol is érték. Így lett döntetlen a végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!