Belföld

2010.04.04. 18:45

Az elhunyt Daróczi Dávid lelki betegségben szenvedhetett

DH - A pénteken éjjel öngyilkosságot elkövető Daróczi Dávid volt kormányfő állítólag orvosilag diagnosztizált lelki betegségben szenvedett. Kedvese, Liptai Klaudia egy közösségi portálon írt pár szót párjáról.

duol.hu

A nol.hu-n olvasható, baráti körből származó információk szerint Daróczi Dávidnak orvosilag diagnosztizált lelki betegsége volt, e miatt kezelés alatt is állt. A TV2 honlapjáról kiderült, hogy egy csütörtöki rádióinterjút lemondott, mivel betegen feküdt otthon.
A kereskedelmi televízió szóvivője egyébként arról tájékoztatta az Indexet: Liptai Claudia és Daróczi nem szakítottak, nem ez állhat az öngyilkosság hátterében.
Liptai Klaudia és Daróczi Dávid a hirado.hu információi szerint rendszeresen kommunikáltak kapcsolatukról a nyilvánosság előtt, közösségi portálon. Úgy tűnt, minden rendben van, csupán a volt kormányszóvivő egy furcsa pénteki bejegyzése adhatott okot aggodalomra.
A tragikus eset után Liptai Klaudia szintén az egyik közösségi portálon így írt kedveséről: „Nem vagyok hajlandó múlt időben beszélni róla örökké szeretni foglak!”

Szombaton este a rakparton és a Parlament északi kapujánál, a rakparthoz vezető lépcsőnél mintegy ezer ember vett részt a csendes, néma megemlékezésen, amelyen sokan gyertyákat, mécseseket gyújtottak Daróczi Dávid emlékére.

(forrás: nol.hu, hirado.hu)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!