vele van az erő

2018.01.26. 12:32

Buffon meggondolta magát

Gianluigi Buffon szezon eleji döntését megváltoztatva a következő idényben is játszani szeretne a Juventus labdarúgócsapatában.

Juventus' goalkeeper from Italy Gianluigi Buffon (R) jokes with Napoli's forward from Belgium Dries Mertens during the Italian Serie A football match Napoli vs Juventus on December 1, 2017 at the San Paolo stadium in Naples. Juventus won 0-1. / AFP PHOTO / CARLO HERMANN

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Carlo Hermann

„Szeretnék a következő szezonban is játszani, de olyan megoldást kell találnunk, ami a klub számára is a legelőnyösebb” – nyilatkozta a La Repubblica pénteki számában Buffon.

A kapus elárulta: hamarosan találkozik Andrea Agnelli klubelnökkel és egyeztetnek a jövőjéről.

Buffon kiemelte: hiába érez magában még erőt, hogy védjen, másik klub kedvéért biztos nem hagyja el a torinói csapatot.

„A Juventus vagy semmi”

- mondta a világbajnok labdarúgó, aki vasárnap ünnepli negyvenedik születésnapját.

A Juventus 2001 nyarán  - ma is világrekordot jelentő 53 millió euróért – igazolta Buffont, a játékos torinói szerződése júniusban jár le.

A kapus 629 élvonalbeli bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy újabb szezonnal esélyt kapna, hogy beérje, esetleg megelőzze a 647 találkozóval az örökrangsor élén álló Paolo Maldinit.

Borítókép: AFP PHOTO / Carlo Hermann

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!