érzésből

2020.07.21. 16:10

Dárdai: számomra a szórakozás nélkülözhetetlen

Dárdai Pál kijelentette, nem a pénz motiválja, amikor mérlegel egy labdarúgóedzői állásajánlatot.

Pal Dardai has not been the head coach at Hertha BSC for a year. However, it remains in the capital club. From the coming season, he will be in charge of a youth team from Herthan. Archive photo: coach Pal DARDAI (B) smiles at the farewell, Football 1. Bundesliga, 34th matchday, Hertha BSC Berlin (B) - Bayer 04 Leverkusen (LEV) 1: 5, on May 18, 2019 in Berlin / Germany. å | usage worldwide

Forrás: AFP /

Fotó: Picture-Alliance via AFP

„Nem érdekel a pénz.

Ha az motiválna, tavaly elfogadom az egyik külföldi ajánlatot, és milliókat kerestem volna. Számomra a szórakozás és az öröm nélkülözhetetlen”

- nyilatkozta a Bild című német napilapban a 44 éves Dárdai, aki 2015 februárjától 2019 júniusáig a Hertha BSC felnőtt csapatát irányította, jelenleg pedig – ahogy korábban is – a berlini klub utánpótlásában tevékenykedik.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya arról is beszélt, hogy

voltak komoly ajánlatai Németországból, de egyik lehetőség kapcsán sem érezte, hogy tökéletesen illik hozzá, „és ha nincs ilyen érzésem, jobb, ha hagyom”.

Hangsúlyozta, nem számít, hogy gyermekekkel vagy tapasztalt futballistákkal kell dolgoznia, a lényeg, hogy elősegítse a fejlődésüket, márpedig ez a fiatalok esetében egy kicsit könnyebb, hiszen ők a csúcsra törekszenek, kíváncsiak, és képesek tanulni, a felnőtteket viszont nehezebb meggyőzni.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában