Celebfigyelő

2 órája

Delfinekkel úszott a dunaújvárosi énekes

Dunaújvárosi kötődésű és környékbeli művészek, sportolók, közéleti személyiségek posztjait mutatjuk. Önnek csak görgetnie kell.

Duol.hu

Forrás: Facebook

Miért jobb vad delfinekkel úszni? Legalább száz indokot feltudnék sorolni, de számomra a legfontosabb, hogy szabadon dönthet. Dönthet úgy, hogy nem akarja. Elmerül szépen s elúszik jó messzire. Évek óta járunk vissza a Vörös-tengerre s minden alkalommal fokozottan figyelünk arra, hogy mi a vízben vendégek vagyunk. Ez az ő otthonuk. A szabályokat mindig betartjuk; nem fogdossuk őket, nem kalimpálunk, szépen finoman úszunk, tisztes távolságból figyelünk. Az már más kérdés, ha a delfin dönt úgy, hogy odajön hozzád. Ő hozzád simulhat, de te akkor sem simogatsz. Ha a bizalmukat kiakarjuk érdemelni akkor ez a minimum. Walid Samir barátom, évek óta nagy tapasztalattal és még nagyobb szívvel merül velünk. A legszebb az egészben, hogy az ezredik alkalommal sem unja. Hálás, hogy ilyen közel engednek magukhoz ezek a csodák. Szerencsések vagyunk, mert ezeket az emlékeket semmi nem veheti el.

- írja posztjában Horváth Tamás, dunaújvárosi énekes, dalszerző, aki Egyiptomban pihen, töltődik. Hamarosan szorítóba lép a Sztárbox című műsorban, ahol minden erejére szüksége lesz, szurkoljunk neki! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában