Tovább erősödött a közösség

2024.05.15. 09:00

Ez is egy sikeres közösségépítő rendezvényünk volt

Házigazdaként is volt tennivalója Rauf Norbertnek a település polgármesterének. Mint minden más helyi eseményt, ezt is igyekezett a legprecízebben előkészíteni. Az eseményről ezt is hallottuk tőle.

Balogh Tamás

– Azt szerettük volna, ha a mai lovasnapunkat is színvonalas eseményként emlegetnék a hozzánk érkezők. A rangját nagyban emelte az, hogy Varga Gábor a térségünk országgyűlési képviselője a megjelenésével tisztelt meg bennünket. Az eredményhirdetésen vele adtuk át a díjakat a sikeres résztvevőknek – hangsúlyozta Rauf Norbert. 

Hozzátéve: Aztán a kezdésünk is olyanra sikerült, hogy egy igazi fesztiválműsorként is sikeres lehetett volna. A Czuppon Péter tanár úr növendékei egyértelműen csodálatos műsort adtak elő. Megemeljük előttük a kalapunkat! 

Hadd szóljak az óvodásainkról és az iskolásainkról is, akik aztán nem viccelnek a fellépések dolgában, ma is ragyogó, csupa szív kedves produkciót mutattak be, mondhatjuk, hogy jelesre vizsgáztak. Köszönjük a felkészítőiknek!

A lovasokról

– Elismerően kell szólnom róluk, és, ha az előbb osztályzatot mondtam ők csillagos ötöst is kaphatnának, hiszen nagyon szép fogatokkal álltak a zsűri elé. Nagyon kedves, barátságos embereket ismertünk meg közöttük a régi kedvenceink mellett. Hiszem azt, hogy közöttük is sokan vannak, akik már barátként tekintenek ránk.

A bivalyfogatról

– Örülök, hogy nagy érdeklődés kísérte a megjelenésüket. A Magyar Hagyományőrző és Lovas Egyesület ismerősi körében találtak rájuk és szerencsére ide is invitálták őket.

A vendéglátásunkról

– Sokakat meglepett a kitelepült árusok létszáma. Ugyanis elhívtuk azokat az árusokat is, akik az eddigi rendezvényeinken figyelemre méltó kollekcióval jelentkeztek.

Azt mondják, hogy jó a konyhánk híre is, amire szintén büszkék vagyunk. Nincs ebben nagy titok, egyszerűen azt szeretnénk, ha a vendégeink ebből a szempontból is elégedettek lennének. Magam is végigkóstoltam a főzeteket, nyugodtan megkínálhattuk vele őket.

 

Ez a háttér csapat, aki a hasonló eseményeken velünk dolgozik (közöttük a település képviselői, a civil egyesületek képviselői mellettük a közösségünkben élő pozíció nélküli, de fontos személyek) rendre odateszik magukat és megfőzik az ebédet. Nagyon fontos dolog az is, hogy a mai napon ehhez a két birkát és a huszonnégy kiló pacalt felajánlásként kaptuk. Elsősorban a lovas barátainktól, amit ezúton is köszönünk nekik.

Azt hiszem okkal bízhatok abban, hogy a versenyzők és a közönség is jól érezte magát. Egymásra találtak, tovább erősödött a közösségünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában