Még egy utolsó kaland

2024.06.22. 08:30

Véget ér a levendula varázs Nagykarácsonyban

Az idei levendula szezonunk hamarosan véget ér, de ezen a hétvégén még szeretettel várunk mindenkit egy utolsó nagy eseményre! – mondta a FEOL-nak lelkesen a Nagykarácsonyi Tündérkert megálmodója. A látogatókat hőségben párakapukkal és frissítő limonádéval is várják.

Duol.hu

Még egy utolsó tánc, egy utolsó mosoly a hétvégén 9 és 20 óra között.

Fotó: Nagykarácsonyi Tündérkert

A nagykarácsonyi levendulás látványa továbbra is mesés, ahogy a lila mezők messzire nyúlnak június vége felé. Szomorú belegondolni, hogy ez a varázslatos kis lila oázis idei szezonja hamarosan véget ér, de sajnos így van, írja a feol.hu. A szokatlanul korán érkezett meleg időjárás miatt a szezon korábban kezdődött és előbb is ér véget. A nagy hőség miatt a levendula hamarabb kezd elvirágozni, ezért időben le kell aratni, hogy megőrizzék az olajtartalmát.

– Mindig egy kicsit szomorú vagyok, amikor véget ér ez az időszak, de ugyanakkor boldog is, mert idén is felejthetetlen élményeket szerezhettünk a látogatóinknak. Sok újdonsággal készültünk: átrendeztük a vendégházat, bővítettük a játszóteret, és a kiváló fotók elkészítése érdekében számos új kiegészítővel bővítettük a készletünket. A makramé angyalszárny különösen népszerű volt a látogatók körében, így nem csak varázslatos, hanem angyali képek tucatjai készültek. A belépő ára (egy mosoly) mindenki részéről duplán megfizettetett, hiszen érkezéskor és távozáskor is mosolyogtak.

Jövő héten aratunk, de előtte még a hétvégén belevágunk még egy utolsó nagy kalandba! Meghosszabbított nyitvatartással (9:00- 20:00 óráig),  párakapuval és hűsítő limonádéval várjuk a családokat, párokat! – nyilatkozta Boni Linda, a hely megálmodója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában