Ne maradjon le róla

2024.09.12. 18:00

Még lehet jelentkezni eladóként a Kézműves Kincsek Vásárára

Az MMK idén ünnepli 50. születésnapját, és ennek alkalmából újraéleszti a régi hagyományait, köztük a Kézműves Kincsek Vásárát, amelyet a pandémia miatt egy ideig nem tudtak megrendezni.

Duol.hu

Fotó: archív - Zsedrovits Enikő

Az eseményen szeptember 13-ig lehet jelentkezni kézműves vállalkozóként, viszont a szervezők figyelnek arra, hogy azonos foglalkozási körből ne legyen túl sok árus – maximum 1-2 azonos profilú árust fogadnak. A vásárra eddig 27 árus jelentkezett, akik a chili-szósztól kezdve a házi készítésű kutya-jutalomfalatig számos különlegességgel várják a látogatókat. Nem maradhatnak el a népszerű sajtos, lekváros, ékszeres, mézes és dekorációs standok sem. Az esemény egyik különlegessége lesz a gyereksarok, ahol csillámtetoválás és hajfonás is várja a legkisebbeket. Bár a szeptemberi rendezvény főként a vásárra koncentrál, októberre egy titkos kiegészítő programot is terveznek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában