Meteo

12 órája

Időjárás: Derűs napok jönnek

Duol.hu

Fotó: PMA (AI-illusztráció)

Mai nap időjárása

Csütörtökön gyengén felhős, napos időre számíthatunk, de a délnyugati és északkeleti megyékben több felhő jelenhet meg. A felhősebb területeken egy-egy zápor is előfordulhat. Az északkeleti szelet élénk lökések kísérhetik. 21 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások

Pénteken hajnalban párásság várható, de napközben sok napsütés lesz. Néhol zápor előfordulhat. Az északkeleti és keleti szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet kellemesen alakul, 21 és 25 fok között.

Szombaton gyengén felhős, napos és száraz időre lehet számítani. A hőmérséklet csúcsértéke 21 és 25 fok között alakul. Gyengül a légmozgás.

Vasárnap napos, gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz, így nyugodt időjárási körülményekre számíthatunk. Hajnalban a hőmérséklet 4 és 11 fok közé süllyed, de napközben kellemesen felmelegszik, a délutáni órákra 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!