Meteo

2 órája

Időjárás: Napos idővel búcsúzik a szeptember

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Mai nap időjárása

Hétfőn napos időre lehet számítani, helyenként gomoly- és fátyolfelhőkkel. Eső nem valószínű. Az északi, északkeleti szél sok helyen erősödik. A hőmérséklet hajnalban 4 és 9 fok között alakul, néhol akár 0 és 3 fokot is mérhetnek, míg délután 14 és 19 fok közötti értékek várhatók.

Távolabbi kilátások

Kedden gyengén felhős, napos idő várható a nap első felében, de délutántól északnyugat felől egyre több felhő érkezik. Csapadék kialakulásának esélye továbbra is alacsony. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkülhet. A hőmérséklet maximuma 15 és 20 fok között alakul.

Szerdán a nap folyamán fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan alakulhat ki eső. A hőmérséklet maximuma 15 fok körül várható. A délkeleti szél helyenként megélénkül.

Csütörtökön felhős idő várható, délutántól pedig szórványosan esőre is számítani lehet. A hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul. A keleti irányú szél helyenként megélénkülhet.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!