Meteo

2 órája

Időjárás: Naposra fordul az idő

Duol.hu

Fotó: P. Mester Anikó

Mai nap időjárása

Szerdán a reggeli borongós, párás idő után napközben már sok napsütés várható. Elszórtan zápor előfordulhat. A délnyugati szél megélénkül. 22 fok körül alakul a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások

Csütörtökön a hajnali pára- és ködfoltok felszállása után változóan felhős idő várható, többórás napsütéssel. Néhol eső, vagy zápor is előfordulhat. A déli, délnyugati szél sok helyen megerősödik, a Dunántúlon pedig viharos széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Pénteken fokozatosan beborul az ég, és az északi, valamint a nyugati tájakon már eső, zápor is kialakul. Estétől aztán többfelé eleredhet az eső. 22 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombaton erősen felhős időre készülhetünk, de időnként napsütés is előfordulhat. Számos helyen várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. A délnyugati szél sok helyen megerősödik, majd északnyugatira fordul. A hőmérséklet 17 és 26 fok között alakul.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!