Meteo

2 órája

Időjárás: Melegszik a levegő

Duol.hu

Fotó: P. Mester Anikó (AI-illusztráció)

Mai nap időjárása

Hétfőn a párásság megszűnése után napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Esetleg ÉK-en fordulhat elő zápor. A DNy-i szél megélénkül. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások

Kedden hajnalban pára, köd és rétegfelhőzet kialakulása várható, amelyek feloszlása után többórás napsütéssel kísért változóan felhős idő lesz. A déli és délkeleti szél sok helyen megélénkül, az Észak-Dunántúlon pedig megerősödik. A hőmérséklet kellemes lesz, 22 fok körül alakul.

Szerdán nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki eső, zápor. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk. A délnyugati szél megélénkül.

Csütörtökön változó felhőzet várható, időnként napsütéssel. Szórványosan előfordulhat eső vagy zápor, és hajnalban helyenként ködfoltok is kialakulhatnak. A déli és délnyugati szél többfelé megerősödik. A hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!