Meteo

2 órája

Időjárás: Szakadozik a felhőzet

Duol.hu

Fotó: P. Mester Anikó (AI-illusztráció)

Mai nap időjárása

Vasárnap borongós idő lesz, de délutánra több helyen felszakadozhat a felhőzet. Északkeleten és délnyugaton kisebb esőre, záporra is számítani lehet. Az északnyugati szél megélénkülhet, különösen a Dunántúlon. A nappali hőmérséklet 13 és 18 °C között várható.

Távolabbi kilátások

Hétfőn hajnalban, reggel elsősorban az északkeleti és keleti területeken képződhet pára, köd, valamint rétegfelhőzet. Napközben inkább gomolyfelhők lesznek jellemzők, hazánk nagy részén több órán át süt majd a nap. Északkeleten elszórtan előfordulhat kisebb eső, miközben a déli és délnyugati szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Kedden a gomoly- és fátyolfelhők mellett több órán át süt majd a nap, csapadék nem várható. Éjszaka és reggel elsősorban keleten több helyen is köd, ködfelhőzet alakulhat ki. A déli és délkeleti szél a Dunántúlon időnként megélénkül, néhol erősebb széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet 17 és 24 fok között alakul.

Szerdán erősen felhős, délelőtt borult lesz az ég, és a nap első felében többfelé lehet eső. 16-22 fok ígérkezik. Az ÉNy-ira forduló szél megerősödik.

A videó Freepik illusztráció!

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!