Meteo

2 órája

Időjárás: Többórás napsütés várható

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Mai nap időjárása

Csütörtökön a köd, pára, valamint a rétegfelhőzet eltűnése után váltakozóan felhős égbolt, többórás napsütés várható. Csapadék esélye csekély. Az északkeleti és keleti szél helyenként élénkülhet meg. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Távolabbi kilátások

Pénteken a köd, pára és rétegfelhőzet felszállását követően változóan felhős időre van kilátás, időnként napsütéssel. Csapadék nem valószínű, de több helyen megélénkülhet a keleti, délkeleti szél. A hőmérséklet 15 és 20 fok körül várható.

Szombaton a ködfoltok feloszlása után többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű, így ideális idő lesz szabadtéri programokhoz. A déli, délkeleti szél megélénkül, ami frissességet hoz a levegőbe. A hőmérséklet a délutáni órákban 16 és 22 fok között alakul, kellemes, enyhe őszi időt biztosítva.

Vasárnap a ködfoltok feloszlása után napos időre számíthatunk, csak kevés fátyolfelhő jelenhet meg az égen. Csapadék nem várható, az idő száraz marad. A déli, délkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet 20 fok körül alakul.

Hétfőn napos időre számíthatunk néhány fátyolfelhővel. A reggeli köd napközben fokozatosan felszáll, és kitisztul az ég. Csapadék nem várható. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet kora reggel 3 és 10 fok között alakul, délutánra pedig 16 és 21 fok közé emelkedik.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!