MÁV-hír

2020.11.11. 17:00

Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók

A kormányrendelet alapján november 11-től a veszélyhelyzet ideje alatt az egészségügyi dolgozók és a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködő orvos-, egészségtudományi képzésben részt vevő hallgatók korlátlan díjmentes utazásra jogosultak a MÁV-START, a MÁV-HÉV, a Volánbusz és a GYSEV járatain.

duol.hu

Budapest, 2020. október 26. Kőbánya alsóra érkezik a MÁV KISS emeletes motorvonata Monorról. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Róka László

Az utazási kedvezmény a 2. kocsiosztályra érvényes, továbbá a helyjegyre, a gyorsvonati pótjegyre valamint a pótjegyre is vonatkozik- tette közzé az új információkat " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook oldalán a MÁV csoport Vasúttársaság.

A jogosultságot igazolni kell. A formanyomtatvány a rendelet mellékleteként elérhető a legújabb Magyar Közlönyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában