Fontos a megelőzés

2024.05.01. 10:00

Sikeres egészségnap volt Mezőfalván

Horváth László

Papp Gyöngyi főszervező az őszre is tervez egy egészségnapot

Fotó: Horváth László

Április 27-én, szombaton reggel nyolc órától este hatig szinte egymásnak adták a kilincset a Kiss Kálmán Művelődési Ház bejárati ajtajánál a programra érkezők. 10 órától előadás: A sejtekről közérthetően, Előadó: Tajti Sándor, 14:00-15:00-ig: Mi is az az integrált szülő-csecsemő/gyermek konzultáció? (A viselkedés-szabályozás zavarai) Előadó: Németh Ági

Balla Józsefné az elsők között érkezett a mérésekre
Fotó: Horváth László

Szolgáltatások: Bemer ágy, Craniosacralis kezelés, Csoportos foglalkozás (Heilinger féle családállítás), EWS biorezonanciális állapotfelmérés, F-scan biorezonanciás állapotfelmérés, Fohow bioenergetikai masszázs, gyógymasszázs, kineziológia, Zapper kezelés és közben Kirakodó vásár várta az érdeklődőket, illetve az előre jelentkezőket. Az egészségnapról a fő szervezőt, Papp Gyöngyi önkormányzati képviselőt kérdeztük.

– Nagyon jól sikerült az egészségnapunk, amelyen legalább hatvan ember vett részt. Végig, este hatig folyamatosan jöttek az emberek. Például volt, amikor többen is sorban ültek a biorezonanciás készülékeknél, pedig hárman mérték. Igazából nem lehet népszerűségi sorrendet felállítani a programok között, mert mindenki tele létszámmal foglalkozott. Az egészségnap tapasztalatait összegezve rendkívül sikeresnek mondhatjuk a programot. Az őszi hónapokra valószínűleg tervezünk még egy alkalmat. A napot Mezőfalva Önkormányzata támogatta.

Amint hallhattuk, egy remek kezdeményezés folytatását is megélhetjük az ősz folyamán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában