A vásárlók dönthetnek

2024.07.17. 20:00

A Vasvári iskolára is szavazni lehet a Tesco új pályázatán

Július 15-től ismét a Tesco-vásárlóin a sor, hogy eldöntsék, melyik projektötlet nyeri el a tetszésüket a körzetükben, egyúttal melyik közösségi kezdeményezés részesüljön nagyobb támogatásban.

Molnár Emese

Fotó: Laczkó Izabella

A napokban már hírt adtunk arról, hogy a Petőfi Sándor Általános Iskola udvari játszótere tovább szépül és bővül a nyár folyamán, amelyre a Tesco áruházlánctól az Ön választ, mi segítünk! elnevezésű támogatói programja (és a vásárlók szavazatai) révén 400 ezer forintot kaptak.

A vállalat évente kétszer hirdeti meg ezt a pályázatot a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Már itt is a következő, sorban a tizenötödik forduló, amelyre már kiválasztották körzetenként a 3-3 legjobbnak ítélt pályázatokat. Ők már biztos, hogy részesülni fognak anyagi hozzájárulásban, a kérdés csak az, hogy mekkora összegben. A Tescoban minden vásárlás után jár egy zseton, amelyet annak a pályázónak a vitrénjébe dobhatnak be a vásárlók, amelyik számukra a leginkább tetszik. Aki a legtöbb zsetont, vagyis szavazatot kapja, az 400 ezer forintot nyer, a második helyezett 200 ezer forintot, míg a harmadik helyezett 100 ezer forintot.

A mi körzetünk három döntőse között van a dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola alapítványa, „A Vasváris Gyermekekért Alapítvány”, amely egy játéksziget kialakítását szeretné megvalósítani a diákjai számára. A mezőnyben itt van még a „Volt Sárbogárdi Diákok az Alma Materért Alapítvány”, amely a sárbogárdi Petőfi gimnázium udvarán lévő közösségi teret szeretné bővíteni, valamint az „Alsótöbörzsöki Iskoláért” Alapítvány, amely a tánc- és énekkar digitális eszközeit fejlesztené.

Szavazni július 15-től augusztus 11-ig lehet, az eredményhirdetés pedig várhatóan szeptember elején lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában