Életpálya

2024.07.05. 09:00

Dicséret a négy évtizedért

Miniszteri dicsérettel ismerték el Őszi Attila munkáját.

Fekete Györgyi

Őszi Attila a díjazott Marczona Tamás igazgatóval Lorántffy Zsuzsanna szobránál

Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium felterjesztésére Őszi Attila több mint négy évtizeden át tartó példamutató munkája elismeréseként miniszteri elismerésben részesült, s július 3-án az Oktatói Szolgálati Emlékérmet tegnap vehette át 

Őszi Attila kollégiumi nevelőtanár, majd matematika-fizika szakos pedagógus, tanfolyamok szervezője, szakmai-képzési programok kidolgozója volt intézményben. A méltatásában kitértek arra, hogy a felnőttek oktatását pályája kiemelt feladatának tartotta. A Lorántffy igazgatójaként, majd a Dunaújvárosi SZC főigazgatójaként a szakképzés megszervezésében, a képzések ipari, vállalati partnereivel az oktatást támogató kapcsolatrendszert alakított ki. Korábbi elismerései: 1993-ban Miniszteri Dicsérő Oklevéllel ismerték el pedagógusi tevékenységét. 2023 évben Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése által alapított „Pedagógus Életpályáért Emlékérem” díjban részesült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában