Jótékonykodás

2024.07.15. 11:00

Hűsítőket osztogatnak kedden

A Jót, Szívből – Dunaújvárosért! elnevezésű akciócsoport hűsítőket oszt kedden 14 és 17 óra között az 1. számú Posta előtt téren.

Fekete Györgyi

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / archív

A Jót, Szívből — Dunaújvárosért! elnevezésű akciócsoport az  idén is nagy szeretettel várja a városlakókat az 1 Csepp frissítő mindenkinek! elnevezésű jótékonysági eseményére, amely 2024. július 16-án kedden 14–17 óra között kerül megrendezésre a Dunaújvárosi 1. számú posta előtti téren.

Az akciócsapat 2022-ben tartotta  első alkalommal a hűsítő-osztó első akcióját, melynek során a dunaújvárosiakat, járókelőket egy-egy frissítővel ajándékozták meg a nyári hőségben. 

Terveik szerint idén is 200 gombóc Jakó-fagylatot, 500 palack hideg ásványvizet, 6 karton alkoholmentes sört, 18 kiló gyümölcsöt osztanak ki támogatóik segítségével a járókelőknek. A gyerekeknek külön  jéghideg gyümölcs szörppel kedveskednek, és készülnek még egyéb meglepetéssel is .Várnak mindenkit a Posta előtti térre kedden 14 órától.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában