Felújítás, átalakítás után

2024.08.01. 14:00

Tenger gyümölcsei az újranyílt Lidlben

A város egyik legnépszerűbb áruháza a Lidl belvárosi, Velinszky utcai üzlete.

Agárdy Csaba

Fotó: Laczkó Izabella

Közel két hétig azonban  nélkülözniük kellett a vásárlóknak a raktáráruházat, mivel átalakítás és felújítás jegyében  bezárt. Csütörtök reggel azonban újra birtokba vehették a vásárlók. Az újranyitásnál mi is ott voltunk, és elsőként az ötlött az ember szemébe, hogy a vártnál talán kevesebb volt a vevő. Pedig minden adott volt egy rohamhoz, hiszen újra nyílt az áruház, amellett csütörtök volt, amikor mindig akcióváltás van a Lidlben, és ez már kora reggel sok vásárlót szokott vonzani.

Fotó: Laczkó Izabella

A másik szembetűnő az dolog volt, hogy első ránézésre, különösebb változás nem történt a belső térben. De, ha jobban körülnéztünk, láthattunk néhány érdekes dolgot. Létrehozta egy gluténmentes polcot, és a halakat is egy helyre koncentrálták. Ha már szóba kerültek a halak, akkor arról se feledkezzünk el, hogy az abszolút újdonság, hogy a tenger gyümölcseinek is van hűtőpultja.

Hogy mennyire lesz kereslet mondjuk a garnélarákra és társaira, azt majd az idő eldönti.
Egyébként az, hogy minden maradt a helyén, pozitívnak értékelhető, mert nem kell így ahhoz napoknak eltelniük, hogy a vásárlók eligazodjanak az áruk között, és mindent újra megtaláljanak. És ha nem lenne elég az, hogy minden maradt a régiben, egy „térképet” is magunkhoz vehetünk  a bejáratnál, amin pontosan fel van tüntetve, mi hol található. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában