Támogatás és szórakozás

2024.08.04. 18:00

Az Esőcseppekért Alapítvány jótékonysági bált szervez

Minden születésnapot illik megünnepelni. Ezért különleges eseménnyel készülnek az Esőcseppekért Alapítvány második születésnapja alkalmából is. Ugyanis augusztus 19-én az előszállási művelődési házban jótékonysági bált szerveznek. Ez egy olyan este lesz, ahol a szórakozás és a jótékonykodás kéz a kézben jár majd.

Török Tímea

Az alapítvány két éve alakult azzal a céllal, hogy sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek és családjaik életét segítse. Az elmúlt két évben a közösségi összefogás, az önkéntesek áldozatos munkája és a támogatók nagylelkűsége révén számos eredményt értek el. Minden egyes adomány és minden apró segítség hozzájárult ahhoz, hogy az SNI-s gyerekek és családjaik számára szebb jövőt biztosíthassanak.

Kostyák Eszter az Esőcseppekért Alapítvány alapító elnöke
Fotó: Laczkó Izabella

Ideje megünnepelni mindazt, amit közösen elértünk, és egyúttal új lendületet adni törekvéseinknek

– nyilatkozta Kostyák Eszter, az alapítvány egyik alapítója. Az augusztusi jótékonysági bál tökéletes alkalom arra, hogy mindannyian összegyűljünk és támogassuk a jövő generációját.

Az est fő attrakciója a Szamaras Zenekar, amelynek hangulatfelelőse Horváth Csaba garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd a résztvevőknek. Az eseményen a vendégeket finom sütemények, izgalmas tombola és bőséges büfé várja. Emellett a zenés-táncos mulatság során lehetőség nyílik új kapcsolatok kialakítására, és a közösségi szellem erősítésére is.

A bál teljes bevétele a sajátos nevelési igényű gyermekek lóval asszisztált fejlesztésére fordítják, így minden megvásárolt jegy közvetlen támogatást jelent. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért érdemes mielőbb biztosítani a helyet.

Csatlakozzon a jó célhoz augusztus 19-én, és legyen részese egy különleges estének, amely nemcsak szórakozást, hanem valódi segítséget is nyújt! A részvétel nemcsak egy élménnyel gazdagít, hanem egy nemes ügyet is támogat. Találkozzunk az előszállási művelődési házban!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában