Szerdán indulnak a munkálatok

2024.08.13. 12:00

Forgalomkorlátozás várható Kisapostagon

Kisapostagon a Petőfi utcában holnap, augusztus 14-én reggel kezdődnek meg a forgalomtechnikai munkálatok. A munkálatok előrehaladott állapotban vannak, hiszen az aszfaltozási feladatok már befejeződtek, így a projekt a tervezett ütemben halad.

Duol.hu

Fotó: Kállai Félix / duol.hu

A lakosoknak és az arra közlekedőknek érdemes felkészülniük arra, hogy a munkálatok miatt közlekedési fennakadásokra és hosszabb várakozási időkre lehet számítani. A helyi önkormányzat alternatív útvonalakat is ajánl: az Iparos utat (a temetőtől a reptér irányába) és a Baracsi Szabadidőpark felé vezető utat érdemes használni a zavartalan közlekedés érdekében.

Az Iparos út a kisapostagi repülőtér bejáratától 50 méterre, a 6-s számú fút másik oldalán helyezkedik el

Az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy legyenek türelmesek és körültekintően közlekedjenek a munkálatok ideje alatt. Továbbá felhívják a figyelmet, hogy az időjárási körülmények befolyásolhatják a munkálatok pontos időpontját, így szükség esetén változásra is lehet számítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában