Tervek szerint haladnak

2024.08.06. 18:00

Holnap már aszfaltoznak Kisapostagon a Petőfi utcában

Kisapostag Község Önkormányzata a közösségi oldalán tette közzé az általunk már korábban megírt aszfaltozási munkák aktuális részleteit.

Duol.hu

Kedden még a csatornafedelek szintre emelését végezték a szakemberek Kisapostagon, a Petőfi utcában.

Fotó: Kállai Féix

A Petőfi utca felújítási munkálatai a szerdától az aszfaltozással folytatódnak! 

Fennakadások várhatóak!

 Alternatív útvonal az Iparos út (temetőtől a reptér irányába), Baracs Szabadidőpark irányába. Az aszfaltozási munkák idején hosszabb várakozásra kell számítani a közlekedőknek! 

2024.08.07-én, szerdán 

A Dunaújváros irányába haladó pálya aszfaltozása fog megtörténni. A reggeli órákban a 6-os út irányából a Széchenyi utca  felé! 

A buszmegállók használata korlátozva lesz! Az elutazók  a "Petőfi utca elágazás" buszmegálló helyett a "6-os út elágazás" buszmegállót tudják használni.

2024.08.08-án, csütörtökön 

A település központ irányába haladó pálya aszfaltozása fog megtörténni a reggeli órákban a Széchenyi utca irányából a 6-os út felé. 

Az érkező járatokkal a "Petőfi utca elágazás" buszmegálló helyet, csak a Táncsics utcai megálló lesz használható bizonyos időszakban(előreláthatólag 13 órától)!

2024.08.09-én, pénteken 

Az úttorkolatok aszfaltozása következik.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint naponta fognak jelentkezni a várható korlátozásokkal és információkkal.

Nagy felújítások kezdődtek a Széchenyi utcában

Ahogy azt korábban megírtuk Kisapostag Község Önkormányzata TOP Plusz-os forrásból pályázat útján nyert egy jelentős összeget többek között a Széchenyi utca vízelvezetésének megoldására. Ennek részeként hétfőn elkezdődtek a munkálatok az utca teljes burkolatának elbontására, ami a terveknek megfelelően halad. Teljesen lezárták a Széchenyi utcát, de a lakosok részére ideiglenes parkolót telepítettek az Schalbert alapítvány házával szemben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában