Családi hétvége Kulcson

2024.08.01. 10:00

Jön a II. Halas Vigadalom

Idén augusztusban ismét megrendezi a Kulcsi Horgász és Természetvédő Egyesület a II. Kulcsi Halas Vigadalom elnevezésű programot, amely két napos eseménysorozattal várja a horgászat és a gasztronómia szerelmeseit a Kulcsi Hajóállomáson.

Török Tímea

Fotó: Laczkó Izabella

A rendezvény augusztus 17-én, szombaton veszi kezdetét egy izgalmas 24 órás felnőtt horgászversennyel. A nevezési díj mindössze 3.000 forint, amely magában foglalja a reggelit és az ebédet is.

Augusztus 19-én, vasárnap a gyerekeké a főszerep, hiszen 9:30-tól 11:30-ig snecifogó versenyt rendeznek a legfiatalabb horgászoknak. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a gyerekek pedig már reggel 9:00-től finom falatokkal erősíthetnek a nagy kaland előtt. A legügyesebb ifjú horgászokat a délutáni rendezvényen díjazzák.

Az eseménysorozat csúcspontja a Halas Ételek Viadala, amely augusztus 19-én 14:00-kor veszi kezdetét. A főzőversenyre csapatok jelentkezését várják. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők sátrat, asztalt és padot biztosítanak. A legfinomabb halételek készítőit értékes nyereményekkel jutalmazzák.

A nevezési határidő mindkét versenyre augusztus 9., a jelentkezéseket a [email protected] email címen vagy a +36 70 408 3404 telefonszámon várják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában