Sárbogárd

2 órája

Megtartották a XII. Fejér Vármegyei Szakdolgozói Napot

Idén Sárbogárdon rendezte meg az Egészségügyi Szakdogozói Kamara Fejér Vármegyei Területi Szervezete a XII. Fejér Vármegyei Szakdolgozói Napot. A megnyitón többek között Varga Gábor képviselőtársammal vettünk részt Bokorné Sike Erika területi vezető asszony meghívására - írta közösségi oldalán dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője.

Duol.hu

Forrás: Dr. Mészáros Lajos Facebook oldala

Köszöntőmben elmondta, hogy "nemcsak országgyűlési képviselőként, hanem orvosként és volt kórházigazgatóként is megköszönöm a vármegye egészségügyi szakdolgozóinak odaadó munkáját." 

A Kamara elismerő díjakat adott át a saját területükön kimagasló teljesítményt nyújtó szakdolgozóknak, ők Semmelweis Elismerő Oklevelet, illetve a legméltóbbak Aranylámpás Díjat vehettek át. Ezután a szakmai előadások következtek - írta a képviselő. Örömteli, hogy sokan a napi munka mellett időt szánnak tudományos tevékenységre is. Külön öröm volt számomra, hogy mind a díjazottak, mind pedig az előadók között üdvözölhettem több dunaújvárosi munkatársamat - áll a bejegyzésben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában