Vármegyei közgyűlés

10 órája

Több milliárd forint települések támogatására a térségben

A Fejér Vármegyei Közgyűlés a mai napon ülésterv szerinti ülést tartott, amely a jelenlegi testület utolsó ülése volt – írta közösségi oldalán dr. Molnár Krisztián, a vármegyei közgyűlés elnöke.

Duol.hu

Forrás: Dr. Molnár Krisztián Facebook oldala

Mint írta: 

települési támogatásokról is döntöttünk Iváncsa, Rácalmás, Adony és Kulcs vonatkozásában, több milliárd Forint értékben.

Ezen kívül „több technikai jellegű döntést is meghoztunk, egyebek mellett költségvetési rendeletünk, valamint Szervezetei és Működési Szabályzatunk módosításával kapcsolatban.”  Hozzátette: „Tekintve, hogy a jelenlegi testületnek valószínűleg ez volt az utolsó ülése, ezúton szeretném köszönetemet kifejezni képviselőtársaimnak az elmúlt ciklusban végzett munkájukért, alelnök uraknak az elnöki feladatok ellátásában nyújtott segítségükért, valamint a hivatal munkatársainak magas szakmai színvonalú előkészítő munkájáért. Célunk továbbra is az, hogy olyan fejlesztések valósuljanak meg településeinken, melyek a Fejér vármegyei Lakosok felől jogos igényként fogalmazódnak meg, hétköznapjaikat teszik jobbá, biztonságosabbá, komfortosabbá.”

Posztolta továbbá, hogy "Az ülés elején Szabó Vendel ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány úrtól a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szakmai beszámolóját hallgattuk meg – köszönet rendőreink elmúlt esztendőben nyújtott magas szakmai színvonalú, kiváló szolgálatáért, melyet a Fejér vármegyei lakosok érdekében végeztek. A Dunán zajló árvíz elleni védekezés miatt a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mai napra tervezett beszámolóját – Magosi Lajos igazgató úr kérésére - levettük a napirendről. Ezúton is szeretném köszönetemet kifejezni a fegyveres- és rendvédelmi szervek hivatásos állományának, az önkénteseknek és mindenkinek, aki részt vesz a védekezésben!"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában