Letették az esküt

2 órája

Ercsiben is megtartották az alakuló ülést

Ercsi Város Önkormányzat Közgyűlésének alakuló ülésén vettem részt ma délután – mások mellett – Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő úrral – tette közzé közösségi oldalán dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke.

Duol.hu

Mint írta: 

Az új ciklusban 9 fős képviselőtestület dolgozik Ercsi további fejlesztéséért, Gólics Ildikó polgármester asszony vezetésével. A mai alakuló ülésen polgármester asszony és a képviselők ünnepélyes keretek között tettek esküt, és megválasztották a város alpolgármesterét, Vajda Attilát. Itt az ideje, hogy Ercsi még egy szintet lépjen, és arra a fejlődési pályára álljon, melyet az Ercsi Lakosok megérdemelnek! Döntéshozóként megígérhetem, hogy ebben maximális mértékben partnerek leszünk, hiszen legfontosabb célunk, hogy vármegyénk településein az ott élők igényein alapuló, hétköznapjaikat komfortosabbá tevő fejlesztések valósuljanak meg.

Majd hozzátette, hogy  gratulál a polgármester asszonynak, valamint az alpolgármesternek és a képviselőknek és jó egészséget kívánt a munkájukhoz.

Dr. Molnár Krisztián és Gólics Ildikó
Forrás: Dr. Molnár Krisztián Facebook oldala

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában