Világnap

3 órája

Mezőfalva: köszöntötték az időseket - képgalériával

Mezőfalva - Október elsején, kedden délután 16 órai kezdettel köszöntötték az időseket a Kiss Kálmán Művelődési Házban, elsőként Márok Csaba Mezőfalva polgármestere mondta el ünnepi gondolatait.

Horváth László

Mezőfalva - Idősek köszöntése - Márok Csaba polgármester köszöntője

Fotó: Horváth László

Beszédében a saját családi szálak említése mellett Mezőfalva polgármestere kiemelte, hogy minden kornak megvan a maga szépsége. Meg is kell azt találni és meg is kell azt élni. A legfontosabb a család és annak összetartó ereje. A jó irány, ha az idős rokonunk is a család környezetében töltheti el életének utolsó szakaszát és nem öregotthonban. Ez a nap a köszöntésé, ahogy minden évben mi is megemlékezünk az idősek világnapjáról. Mezőfalván mindig kiemelt figyelmet fordítunk településünk idősebb polgáraira – hallottuk többek között az ünnepi beszédben.

Mezőfalva - Idősek köszöntése - sokan összegyűltek a jeles napra
Fotó: Horváth László

Mezőfalva - így zajlott az idősek köszöntése

A folytatásban Mezőfalva óvodájának Gomba csoportja adott elő egy népi lakodalmast, majd a Petőfi Sándor Általános Iskola 4. évfolyamának tanulói zenés verses előadása hozott vastapsot a nézőközönségtől. A program befejezéseként Karda Beáta táncdalénekes szórakoztatta a megjelenteket. Mondhatni interaktívan, mert többen is táncra perdültek.

Mezőfalva vendége ezúttal Karda Beáta volt
Fotó: Horváth László

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában