Esemény

2023.10.06. 08:00

Jazz, -Bor és Gastro Piknik Dunaföldváron

Balogh Tamás

Ismét egy különleges, a rangos borvidékekre jellemző rendezvény várja az ezt az italfélét, az azokat rejtő pincéket, a finom falatokat és a kellemes, élő jazz muzsikát kedvelőket. Az eseményt a Dunaföldvári Öreghegyi Pincék Egyesület jegyzi és bonyolítja le a Rókus dombon, október 7-én szombaton 15 órától.

A regisztráció - a korlátozott létszám miatt - az esemény látogatásának a kulcsa lehet, amit a https://foldvarikultura.hu/oktober-7-jazz-bor-gastro-piknik/ oldalon tehetnek meg azok, akik élvezni akarják az izgalmas, vendégcsalogató programot.

Tanácsos időben érkezni. A már regisztrált vendégeket délután kettőtől várják a helyszínen. A megnyitó ceremónia háromkor kezdődik.

A nyitott pincék látogatására a jóhírű Bircsár-, Gallai-. Jankó Árpi-, Kelemen-, Kövesdi-pincék és a Sűrű Borház ad majd lehetőséget fél négytől  este hatig.

A vendégek a helyszínre kitelepülő Dunaföldvári Burgundia Pincesor Egyesület, a Kertbarátok Városvédő Egyesülete, valamint a Szent Rókus Borlovagrend borait is megkóstolhatják.

A Cafuné Trió Jazz koncertjét 19 órától élvezhetik a vendégek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában