Falunap

2024.05.06. 17:00

Kisapostagra jön a Zaporozsec és a The Balkan Fanatik

Idén is remek programokkal készültek Kisapostagi Falunap szervezői.

Kállai Félix

The Balkan Fanatik zenekar Kisapostagon is sikerre számíthat

Forrás: A zenekar

Május 31-én már megkezdődik a falunapi hangolódás. Az önkormányzat mögötti téren 18:30-tól a helyi érdekeltségű P.E.N.É.S.Z. zenekar indítja be a bulit, majd a Zaporozsec nevű formáció szórakoztatja a közönséget 21 órától. 

A "L'amour Toujours" és a "Rákkendroll" című szerzeményekkel szerezték meg első Fonogram - Magyar Zenei Díját a Zaporozsec zenekar a hazai klasszikus pop-rock kategóriában - írja a fonogram.hu. 

Zaporozsec zenekar a díjjal
Forrás: fonogram.hu

22:30-tól éjfélig retro diszkó fokozza a hangulatot.

Másnap, június 1-jén 10 órakor kezdődik a hivatalos megnyitó, de előtte már készülődnek a bográcsos ételek versenyének a nevezői. 10 órától 13 óráig a 15 éves Lilaakác Dalkör szervezésében dalostalálkozóra kerül sor. 15 órakor ünnepélyes keretek között kerülnek átadásra a település kiválóságainak díjai. Este 18:30-kor a méltán népszerű Fun Company zenekar lép színpadra, majd az est fénypontjaként 21 órakor a The Balkan Fanatik szórakoztatja a közönséget. A falunap zárásaként 22:30-tól Pullmaxx szolgáltatja a zenét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában