PikNik Mozi Nagyvenyimen

2024.07.17. 18:00

Gigantikus filmvásznon láthatták A legnagyobb showmant

A nap közbeni rekkenő hőségben mostanában azok a szabadtéri programok a leginkább kedveltek, amelyen este vagy sötétedés után kezdődnek el. Bizonyára ez, valamint program vonzó volta is befolyásolta, hogy nagyon sokan éltek a lehetőséggel, és részt vettek a PikNik Mozi nagyvenyimi előadásán szombaton.

Körmendi Erzsébet

Fotó: Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár Nagyvenyim Facebook oldala

Itt a nyár és vele együtt ismét megérkezett a várva várt PikNik Mozi is Nagyvenyimre! A Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár arra buzdított mindenkit a közösségi oldalán, hogy csatlakozzon a közösségépítő programjukhoz, és élvezze a csillagos ég alatti filmnézés minden pillanatát egy gigantikus, több mint 9 méter széles és 7 méter magas vászon előtt!

Fotó: Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár Nagyvenyim Facebook oldala

Így aki romantikázni szeretett volna a párjával, annak is kiváló program volt egy, a fűben leterített pléden feküdve. Javasolták: vigyenek otthonról magukkal piknik kosarat, hogy esetleg falatozva és iszogatva lehessen megnézni egy jó filmet a szabad ég alatt, jó levegőn, remek társaságban. 

Fotó: Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár Nagyvenyim Facebook oldala

A PikNik Mozi július 13-án, szombaton este, napnyugta után kezdődött, de a vendégvárásra már este hét órától vártak mindenkit a Kossuth Lajos Általános Iskola kertjében. A legnagyobb showman című filmet tekinthették meg a résztvevők. A rendezvény támogatója: Nagyvenyim Nagyközség Önkormányzata volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában