Mozgalmas hétvége

2024.07.19. 16:00

Pink tribute, gyűjtők találkozója és karaoke a Kaptárban

Azt már mindenki tudja, hogy a Kaptár Music Pub egész nyáron ingyenes zenei programokkal várja a szórakozni vágyókat hétvégente a Kaptár Gardenben. Most sem lesz másként, péntekre és szombatra is jut program vastagon.

Balla Tibor

A pinceklub mellett már hosszú évek óta üzemel a Kaptár Garden terasza, ahol rendre kisebb és nagyobb akusztikus formációk állnak a zsebkendőnyi színpadra és élőzenével szórakoztatják az esti enyhülő időben kimozduló szórakozni vágyó közönséget. Ráadásul mindezt ingyen, belépőjegy nélkül. július 19-én mintegy 2 óra Pink sláger várja a rajongókat a Kaptár teraszán, illetve mindazokat, akiknek bejön az énekesnő zenéje és laza, vagány, „odamondogatós” stílusa. Persze nem a nemzetközi hírű énekesnő választotta kalandvágyból a parányi színpadot, hanem valamikor 9 óra után Magyarország legkedveltebb Pink feldolgozás zenekara, a Horváth Gergely - billentyű, Mező Balázs - dob, Laczkó Tamás Teló - gitár, Rusznák Luca - vokál, Pintér Zsuzsi Pizsu - ének, Lieber Zoltán - basszusgitár összeállítású Pink Pill (P!NK cover band) látogat el Dunaújvárosba egy akusztikus szettel. Hogy pontosan mi fér bele a kétórányi programba, az egyelőre még nem tudható, de valószínűleg a Just Like a Pill, a Stupid Girls, vagy a Beautiful Trauma el fog hangzani ezen az esten.

Szombaton, július 20-án már kora délután benépesül a Kaptár és környéke, ugyanis 14 órától rendezik meg a III. Jägermeister Gyűjtők találkozóját Érdekes programokkal, zsákbamacskával, tombolával, vetèlkedőkkel és adok-veszek lehetőséggel. A program nem az alkoholfogyasztást népszerűsíti, nem is hivatalos Jagermeister rendezvény, hanem egy a kedvelők által kreált esemény. Éppen ezért a belépés ugyan ingyenes, de 18 éven aluliaknak csak felnőtt kísérettel lehetséges.

Este kilenctől aztán beindul a Kaptár Garden ingyenes nyárközépi karaoke bulija Dj. Sogival, ahol bárki mikrofonhoz és nyilvánossághoz juthat, megmutathatja magát és énektudását, elkötelezettségét és bulizhat egy hatalmasat a kedvenc előadóinak dalaira. Mindehhez közel 60 000 dal közüól választhat, ami valljuk be, nem csekély számérték!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában