A hokivébére hangolódva

2024.04.07. 15:00

Klasszisokkal érkezik Kanada

Alakul a kanadai jégkorong-válogatott világbajnoki kerete, amely Budapesten fejezi be a felkészülését.

Agárdy Csaba

Archív.

Fotó: MW

A TSN (kanadai sportcsatorna) szerint a kanadai válogatott frissen kinevezett általános igazgatója, Rick Nash két ifjú NHL-sztárt, Connor Bedardot és Mason MacTavish-t hívta be elsőként az idei világbajnoki keretbe. (A vébét május 10. és 26. között Csehországban rendezik meg.)

Utóbbit 1/3-asként draftolta 2021-ben az Anaheim, Bedardot valószínűleg még kevesebbeknek kell bemutatni, a Chicago tavalyi 1/1-esét Sidney Crosbyhoz és Connor McDavidhez hasonló generációs tehetségnek tartják. Amennyiben a hírek igaznak bizonyulnak, úgy a két fiatal sztárjátékos természetesen az MVM Dome-ban is jégre lép majd a mieink ellen, a prágai elit vb-re készülő kanadai válogatott utolsó felkészülési állomásán, május 7-én 19 órától – olvashatjuk a jegkorongblog.hu-n.

A mérkőzésre a jegyek árai 7990 forinttól kezdődnek. A legjobb helyekre szóló 1-es és 2-es kategóriás belépőkért 24 990 forint, illetve 17 990 forintot kell fizetni. Jegyek az Eventim oldalán vásárolhatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában