Vármegyei foci

2024.05.05. 11:00

A dobogóért játszik rangadót a Nagykarácsony

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában ezen a hétvégén is 17 órakor kezdődnek az összecsapások.

Gróf András

A Nagyvenyim esélyesként lép pályára a Kálóz ellen

Fotó: Horváth László

Az első osztály huszonhatodik fordulójában vasárnap a tizenegyedik KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese a tizenharmadik Enying vendégeként lép pályára. A vendégeknek számra fontos lenne a pontszerzés, hiszen a jövő héten szabadnaposak lesz.

A másodosztály déli csoportjának huszonkettedik fordulójában minden találkozót vasárnap játsszanak a csapatok. A listavezető Adony a múlt héten Polgárdiban elszenvedte első vereségét ebben a bajnoki esztendőben. Ezúttal a sereghajtó Besnyőt fogadják, akik ellen nem jelenthet problémát a három bajnoki pont megszerzése. 

A forduló rangadója a Nagykarácsony – Polgárdi összecsapás lesz, ami alaposan befolyásolhatja a dobogó harmadik fokáért folytatott párharcot. A Nagyvenyim múlt heti idegenbeli gólgazdag győzelmét követőn hazai környezetben is esélyesként lép pályára a Káloz ellen. Az Előszállás – Seregélyes párharc döntetlen körüli végeredményt ígér. A további program: Sárszentmihály-Masterplast – Beloiannisz, Aba-Sárvíz -Sárosd II. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban a Baracs gárdája a szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának huszonkettedik fordulójában minden összecsapást vasárnap rendeznek: Kőszárhegy - Kisláng, LMSK – Vajta, Szabadegyháza - Lajoskomárom II, Kulcs – Cece, Nagylók – Rácalmás, Alap - Tác-Csősz, Dég – Sárszentágota.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában