Vármegyei foci

2024.05.19. 09:00

A Nagykarácsony és a Baracs rangadója dönthet az ezüstéremről

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában ezen a hétvégén is 17 órakor kezdődnek az összecsapások. Ekkor már az élvonalban is eldőlhet a bajnoki cím sorsa, a másodosztályban pedig az ezüst.

Gróf András

A másodosztályban második helyen álló Baracs a mögötte két ponttal álló Nagykarácsony vendége lesz

Fotó: Horváth László

Az első osztály 28. fordulójában vasárnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva a Mór gárdáját fogadja. A tabellán elfoglalt pozíció, illetve az eddig megszerzett pontok alapján egyértelműen a vendégek az összecsapás esélyesei. Az éllovas MÁV Előre Főnix a második Sárbogárd vendége lesz, amennyiben a listavezető legalább egy pontot szerez, övé az aranyérem.

A másodosztály déli csoportjának 24. fordulójában vasárnap az Adony a Seregélyes elleni hazai találkozón már bajnokként léphet pályára, amit a múlt heti Baracs elleni idegenbeli győzelemükkel véglegesítettek. A játéknap rangadója a Nagykarácsony – Baracs összecsapás lesz, ami a dobogó alsó két fokán álló gárdák helyosztója is egyben. A hazai környezetben általában jól teljesítő Nagyvenyim ezúttal a Sárosd második számú együttesét fogadja. Az elmúlt két fordulóban magára találó Előszállás a középmezőnyhöz tartozó Aba Sárvíz alakulatát fogadja. 

A harmadosztály déli csoportjának 24. fordulójában vasárnap Kislángon játszik a Rácalmás, Sárszentágotán pedig a Kulcs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában