Hazai meccs

2024.09.13. 19:00

A DFC-től már bravúr kell a továbbjutáshoz a Magyar Kupában

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a Dunaújváros FC együttese a Karcagi SE gárdáját fogadja szombaton15 órakor a Dunaújváros Stadionban.

Gallai Péter

A DFC az NB III-as Karcagot fogadja

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A DFC az Union FC, és a Faddi SE legyőzésével jutott a legjobb hatvannégy közé. A Karcagi SE NB III-as gárdája pedig a Héhalom SE-t, valamint a Jászfényszaru VSE-t búcsúztatta. A hazaiak keretéből sérülés miatt ezúttal is hiányzik majd Tóth Ákos. A Mezőfalva elleni győztes bajnokit betegség miatt kihagyó Horváth Marcell azonban felépült, így ő már a csapattal készült. 

Az biztos, hogy a házigazdák részéről rendkívül fegyelmezett védekezésre és gyors ellentámadásokra lesz szükség ezen az összecsapáson. Ezen játékelemek precíz végrehajtása esetén van esély az osztálykülönbség eltüntetésére. 

A vendégek a harmadosztály észak-keleti csoportjában tizennégy ponttal jelenleg harmadik helyen állnak. Az eddigi hét fordulóban a mérlegük négy győzelem, két döntetlen és egy vereség. A lőtt tizennyolc góljukkal a legeredményesebbek a csoportban. A meccsenként átlagban bekapott egy góllal is az élmezőnyhöz tartoznak. 

Tehát masszív csapatról van szó, akik ellen bravúr kell a továbbjutáshoz, ami ebben a körben is egy mérkőzésen dől el. 

Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, 2x15 perces hosszabbítás következik, ha ekkor sem születik győztes, akkor büntetőkkel döntenek az együttesek.

A még versenyben lévő Fejér vármegyei csapatok a további párosításban küzdenek ezen a hétvégén a legjobb harminckettőbe kerülésért: Mezőkövesd Zsóry FC (NB II) – Aqvital FC Csákvár (NB II), Iváncsa KSE (NB III) – Tiszakécskei LC (NB III), Monor SE (NB III) –Fehérvár FC (NB I), Szombathelyi MÁV Haladás VSE (NB III) – Puskás Akadémia (NB I).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában