Utánpótlás

2 órája

A DKKA lekapcsolta a Tungsram izzót

Megkezdte szereplését a Dunaújvárosi Kohász utánpótlás együttese az NB II-es felnőtt bajnokságban is. A lányok a Nagykanizsa ellen nyertek itthon.

Gallai Péter

Sikerrel kezdte a csapat az NB II-es felnőtt bajnokságot

Fotó: DKKA

A Kohász az E csoportba kapott besorolást, amelyben végül hét csapat szerepel, ugyanis a NEKA U21-es gárdája visszalépett. A DKKA ellenfele a PTE PEAC, a Siófok, a Kozármisleny U21, a Nagyatád, a Szekszárd és a Nagykanizsa lesz. Éppen utóbbiakkal kezdték az új szezont hazai pályán, végül magabiztos győzelemmel.

DKKA – Tungsram SE 38–29 (16–14)
DKKA: Németh – Szili 1, Egejuru 8, Virág 1, Varga, Hermán 1, Fehér 7. Csere: Angyali (kapus), Páger, Titscher, Erdős 6, Ecsődi 1, Baranyi 5, Rigó 4, Takács 4. 

A szorosabb első játékrész után egészen a 43. percig látótávolságon belül maradt az ellenfél, 27–24 volt az állás. Ekkor azonban minden összeállt hazai oldalon, innen 32–24-re léptek el a dunaújvárosiak, ami után már nem maradt semmilyen nyitott kérdés.

Az első félidőben gondunk volt a vendégek beállójával szembeni védekezéssel, ezt a második félidőben megoldottuk és kijött a két csapat közti különbség

értékelte a találkozót Sipeki Levente edző a klub honlapján. 

A csapat vasárnap Szekszárdon folytatja szereplését a második fordulóban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában