Vármegyei foci

2024.09.13. 18:00

A Nagyvenyim vendégként is besöpörheti a három pontot

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a negyedik, míg a harmadosztályban a második fordulót rendezik a hétvégén. Az Ercsi Kinizsi – Adony találkozó 11 órakor, a többi 16.30 órakor kezdődik.

Gróf András

Az Adony szombaton délelőtt játszik Ercsiben

Fotó: Horváth László

Az élvonalban a Dunaújváros FC – Ikarus-Maroshegy összecsapást az újvárosiak szombati MOL Magyar Kupa találkozója miatt november végére halasztották. A házigazdák kérésére szombaton délelőtt rendezik az Ercsi Kinizsi – Adony összecsapást. A hazaiak még pont nélkül állnak, így feltétlenül javítaniuk kellene az újonc ellen, akik az előző körben megszerezték első idei győzelmüket. 

Vasárnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva a jó formában lévő Lajoskomáromot fogadja. A vendégek két idegenbeli győzelemmel a hátuk mögött érkeznek a találkozóra.

A másodosztály déli csoportjában szombaton a Nagyvenyim gárdája ismét idegenben lép majd pályára. A csapat a pákozdi győzelem után a Lajoskomárom II vendégeként is besöpörheti a három pontot. 

Vasárnap a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Nagykarácsony a középmezőnyhöz tartozó Előszállás otthonában próbálja meg folytatni a remek sorozatát.

 A baracsiak számára nem jelenthet gondot hazai környezetben az Aba Sárvíz legyőzése.  

A harmadosztály keleti csoportjának második fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek: MPF-Ráckeresztúr – Kulcs, Rácalmás – Besnyő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában