Extraliga

2024.09.04. 15:00

Októberben kezdi a röplabda bajnokságot a DKSE

A Pénzügyőr kecskeméti vendégjátékával rajtol a férfi röplabda Extraliga 2024/25-ös szezonja októberben, a dunaújvárosi együttes 6-án idegenben a TFSE ellen kezdi meg szereplését az új szezonban.

Duol.hu

A TFSE ellen kezd a DKSE idegenben

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A hazai bemutatkozásuk október 13-án a Kaposvár ellen lesz. 

A magyar szövetség honlapján megjelent menetrend alapján az alföldiek október 3-án fogadják a fővárosiakat, majd másnap a Kazincbarcika látogat vármegyei riválisához Miskolcra. Október 5-én, szombaton szintén egy találkozót rendeznek: a mostani idénytől Fóton szereplő, legutóbb bronzérmes MAFC a tavasszal negyedik Debrecent fogadja a forduló rangadóján, majd vasárnap TFSE–Dunaújváros-, Kaposvár–Szeged- és Dág–MÁV Előre-meccseket rendeznek, azaz a legutóbbi két idény döntősei, a somogyiak és a székesfehérváriak is bemutatkoznak. 

Ami a lebonyolítást illeti, a tizenkét csapatos, oda-vissza vágós alapszakasz március 2-án zárul majd, a negyeddöntőbe a legjobb nyolc jut, a többiek pedig körmérkőzést vívnak a 9–12. helyért. 

A playoffban a negyeddöntők, az elődöntők, valamint az éremmérkőzések az egyik fél harmadik sikeréig tartanak, az ötödik–nyolcadik helyért zajló alsóházi rájátszásban azonban két siker is elég lesz a diadalhoz.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában