Hazai nyitány

2 órája

Nem játszottak alárendelt szerepet a címvédő ellen

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának második fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese vasárnap este a címvédő Fino Kaposvár gárdáját fogadta. A hazaiak ugyan három szettben kikaptak, de nem játszottak alárendelt szerepet.

Gróf András

A DKSE igyekezett helytállni a Kaposvár ellen

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az első játszma sokáig szoros volt, de egy jó sorozatnak köszönhetően előnybe kerültek a somogyiak. A második és a harmadik játszmát végig kézben tartották a vendégek. A fiatal újvárosi gárda derekasan küzdött, nem játszott alárendelt szerepet, de nem tudta megakadályozni a kaposváriak sikerét.

alárendelt
A vereség ellenére nem játszott alárendelt szerepet a fiatal újvárosi csapat
Fotó: SzZsE

Dunaújvárosi KSE – Fino Kaposvár 0:3 (-16, -17, -16)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Árpás Krisztina, Mezei Zoltán.

Dunaújvárosi KSE: Makó, Peredi, Béres, Németh Z., Horváth B., Cserép, Kuti M. (liberó). Csere: Rostás, Papp T., Lampert. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Fino Kaposvár: Magyar B., Hubicska, Iván B., Kalmár Á., Bögöly, Novoselov, Feliciano (liberó). Csere: Boldizsár P., Djordjevic, Laczó, Csordás B. (liberó). Vezetőedző: Prakljacic Sloboda.

Nem játszottak alárendelt szerepet

Tomanóczy Tibor: – A srácok beleadtak mindent, s bár a bajnok ellen játszottunk, minden szettben sikerült tizenöt pont fölé kerülnünk, ami azért megsüvegelendő. 

Tényleg nagyon jó, élvezetes labdamenetek voltak, amit a közönségünk meg is hálált.

- Látványos volt, amit játszottunk, de a fiatalságunk miatt a szokásos beragadásaink megvoltak a második és harmadik szettben is, de ha ebből tanulunk és úgy állunk hozzá a meccsekhez és az edzésekhez, ahogy az utóbbi időben dolgozunk, akkor szép jövő vár erre a csapatra.

A forduló további eredményei: Pénzügyőr SE - Debreceni EAC 2:3, GreenPlan-VRC Kazincbarcika – MAFC 2:3, MEAFC-Peka Bau - MÁV Előre Foxconn 0:3, Dág KSE - Vidux-Szegedi RSE 3:1, TFSE - Kecskeméti RC 3:1.

A bajnokság állása két fordulót követően: 1. Fino Kaposvár 6 pont, 2. MÁV Előre Foxconn 6 pont, 3. TFSE 6 pont, 4. MAFC 6 pont, 5. GreenPlan-VRC Kazincbarcika 5 pont, 6. Kecskeméti RC 4 pont, 7. Dág KSE 3 pont, 8. Debreceni EAC 2 pont, 9. Pénzügyőr SE 1 pont, 10. MEAFC-Peka Bau 0 pont, 11. Vidux-Szegedi RSE 0 pont, 12. Dunaújvárosi KSE 0 pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában