Röplabda

2 órája

A bátor játék szettsikert érhet majd

A röplabda NB I. Extraliga alapszakaszának harmadik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese vasárnap a Dág KSE vendégeként lép pályára. A találkozó 19.30-kor kezdődik az esztergomi Suzuki Arénában.

Gróf András

Eddig két vereséggel állnak a fiúk

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az újvárosiak két vereséggel kezdték a szezont. A TFSE elleni idegenbeli kudarcot követően, a címvédő Fino Kaposvártól kaptak ki hazai környezetben. A dágiak két hazai találkozón vannak túl. Az idénynyitón vereséget szenvedtek a MÁV Előre Foxconn gárdájától, majd legyőzték a Vidux-Szegedi RSE együttesét. Amennyiben a DKSE fiatal játékosai át tudják menteni a múlt héten mutatott bátor játékukat, akkor játszmát vagy játszmákat is nyerhetnek.

bátor
Amennyiben a DKSE fiatal játékosai át tudják menteni a múlt héten mutatott bátor játékukat, akkor játszmát vagy játszmákat is nyerhetnek
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A forduló további mérkőzései: MAFC–MÁV Előre Foxconn, Kecskeméti RC–Fino Kaposvár, MEAFC-Peka Bau–Vidux-Szegedi RSE, Debreceni EAC–GreenPlan-VRC Kazincbarcika, Pénzügyőr SE–TFSE.

A bajnokság állása két fordulót követően: 1. Fino Kaposvár 6 pont, 2. MÁV Előre Foxconn 6 pont, 3. TFSE 6 pont, 4. MAFC 6 pont, 5. GreenPlan-VRC Kazincbarcika 5 pont, 6. Kecskeméti RC 4 pont, 7. Dág KSE 3 pont, 8. Debreceni EAC 2 pont, 9. Pénzügyőr SE 1 pont, 10. MEAFC-Peka Bau 0 pont, 11. Vidux-Szegedi RSE 0 pont, 12. Dunaújvárosi KSE 0 pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában